Šťavnaté kuřecí maso s chutí po rajčatech, česneku a tymiánu. Recept je velmi snadný na přípravu a proto je vhodný i pro kuchaře začátečníky. Jako přílohu můžete podávat vařenou rýži nebo opečené brambory, hranolky….
Doba přípravy 20 minut
1 porce
Suroviny
- 150 g kuřecích prs
- 1 lžíce oleje ze sušených rajčat
- Sůl podle chuti
- Pepř podle chuti
- 4 snítky čerstvého tymiánu
- 2 lžíce sušených rajčat
- 1 stroužek česneku
Postup přípravy
- Maso si opláchneme, očistíme a nakrájíme na nudličky.
- Maso osolíme, opepříme a přidáme polovinu čerstvého tymiánu.
- V pánvi si rozehřejeme olej z rajčat.
- Vložíme maso a na plátky nakrájený česnek.
- Opečeme dozlatova.
- Přidáme sušená rajčata a druhou polovinu tymiánu.
- Promícháme, podle chuti osolíme nebo opepříme.
- Můžeme podávat s vařenou rýží.
Související recepty:
- Kuřecí prso s nivou, ořechy a jablky
- Zeleninový salát s kuřecím masem
- Odlehčený sulc z kuřecího masa
- Kuřecí roláda s nivou a mangoldem