Mangový cheesecake do skleničky


Mangový cheesecake do skleničky je lehký, svěží a připravený za pár minut. Krémová vrstva se snoubí se sladkým mangem a křupavým sušenkovým základem. Perfektní, když chcete něco rychlého.

Doba přípravy je 10 minut

Počet porcí 2

Suroviny 

  • 1 mango
  • 100 g mascarpone
  • 1 lžíce medu
  • 10 ks máslových sušenek

Postup přípravy 

  • Rozdrtíme sušenky a vložíme do skleniček.
  • V misce vymícháme mascarpone s medem a nalijeme na sušenky.
  • Mango oloupeme, zbavíme pecky a kousky vložíme do mixéru.
  • Rozmixujeme na pyré a navrstvíme na krém.
  • Dezert necháme vychladit a podáváme.
Mangový cheesecake do skleničky
Mangový cheesecake do skleničky