Rizoto s kuřecím masem a zeleninou


Kuřecí rizoto je nejlepší ze zeleninou. Je to rychlé a lehké jídlo k obědu či veřeři a výborné také s kyselou okurkou.

Suroviny

  • kuřecí maso (z 1/2 kuřete)
  • rýže
  • mražená zelenina
  • kukuřice
  • máslo
  • sůl

Postup přípravy

Kuře obereme a maso nakrájíme na menší kousky. Mraženou zeleninu na pánvičce podusíme na másle (asi 5-10 minut). Uvaříme rýži dle návodu. Na pánev, kde jsme podusili zeleninu, přidáme kuřecí maso, uvařenou rýži a promíchám.

Do rizota můžete přidat zeleninu dle vlastní chuti. Někdy přidám cizrnu, hrášek…

Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou

Napsat komentář