Brambory na loupačku je chutná rychlá a levná večeře, někdo je má rád s tvarohem, my si je doma dáváme s máslem.
Suroviny
- brambory
- máslo
- sůl
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce a poté oloupeme. Každému strávníkovi dejte prkénko, na talíři se to nejí tak dobře. A odsypte si sůl a odkrojte kousek másla. Tento pokrm vás vrátí pár desítek let zpět, jak se jedlo, ale dobré je to i ve 21 století 🙂
Brambory na loupačku si můžete také udělat:
- s tvarohem
- se zakysanou smetanou
- s česnekem
- s cibulí
- pečené v troubě
Recepty na podobná jednoduchá jídla:
- Knedlíky s vajíčkem
- Obalovaný chleba ve vajíčku
- Nejlepší špagety s rajskou omáčkou, sýrem a párkem
- Výborné křupavé bramboráky – večeře pro celou rodinu